Vullingen & Ingrediënten

Alleen verkrijgbaar in locatie Dordrecht

Caramelfill 250gr. 4,95

Caramel Fill van Callebaut is een kant-en-klare echte karamel. Dankzij de diepe gouden kleur, de smaak van botertoffees en de half vloeibare textuur past het bijzonder goed bij donkere of intensere chocolade en is het een fantastische vulling voor bonbons en gebak.
Gewoon even zacht maken voor gebruik door te mixen of licht op te warmen (max. 25-30 °C) en het is klaar voor gebruik.

Hazelnootpraliné 250gr. 6,95

De hazelnootpraliné van Callebaut is perfect om te mixen met chocolade om je gevormde bonbons en/of tabletten mee te vullen. Kan ook gebruikt worden om ijs, banketroom, bavarois, mousses en zoveel meer op smaak te brengen.

Pailleté Feuilletine 250gr. 4,95

Deze kruimelachtige mix van geplette originele Franse “gauffres dentelles” voegt een lichte knapperigheid toe aan jeuw pralines en gianduja’s. Je kunt het ook mengen met getemperde chocolade om een krokante binnenkant te maken voor bonbons, gebakjes en desserts.

Cacaopoeder 1000gr. 17,95

Cacopoeder van Callebaut.

Het heeft een warme, roodbruine kleur en een erg aangename, zuivere chocoladeachtige smaak die voornamelijk afkomstig is van de West-Afrikaanse bonenmixt. Gekruid met aromabonen uit andere Afrikaanse regio’s, Latijns-Amerika en Azië.

Chocoladepasta 250 gr. 5,95

Puur 
Extra Bitter
Puur Hazelnoot
Melk Hazelnoot

Op basis van Crème dell’Artigiano van Callebaut. Geschikt als vulling voor bonbons, gebak en natuurlijk voor op brood.

Mycryo 600 gr. 16,60

Mycryo is een 100% natuurlijk ingrediënt: pure cacaoboter in poedervorm.
Dit zorgt voor een ware revolutie op het vlak van temperen. Als je ongeveer 2% Mycryo toevoegt aan gesmolten chocolade van 34 graden celcius, vormen de nodige stabiele kristallen perfect getempereerde chocolade. 
Makkelijker kan het niet.

Pin It on Pinterest

Share This