Thuis Bonbons Maken

Hoe zou je het vinden om gewoon thuis, in je eigen keuken…
met je kinderen… of kleinkinderen…met je man… of je vrouw…
met vrienden of vriendinnen of gewoon in je uppie…de heerlijkste bonbons te maken?
Om zelf lekker van te genieten, je gasten mee te verrassen of om cadeau te doen.

Misschien heb je al eens een workshop gedaan bij een chocolatier, maar ja… Hoe doe je dat nou nog een keertje als je eenmaal thuis bent? Speciaal daarvoor heeft ‘nJoy Chocolate de Basiscursus Thuis Bonbons Maken ontwikkeld.
Het leuke is dat je voor deze chocoladeworkshop in een Doos geen enkele voorkennis of ervaring nodig hebt.

Wat nu als je helemaal geen zin hebt om ergens naartoe te gaan om met chocolade prachtige creaties te maken?
Als je helemaal geen type bent voor workshops?
Maar het wel heel leuk vindt om in je eigen keuken te ontdekken wat je allemaal met chocolade kunt doen; je in je eigen vertrouwde omgeving te omringen met die heerlijke, luxe, weelderige geur van chocolade… Kun je het al bijna ruiken?

Dan heb je goeie ingrediënten nodig. Een superieure kwaliteit chocolade zoals de professionele chocolatier gebruikt. Heerlijke, romige, op smaak gebalanceerde vullingen die dat tintelende gevoel van luxe nog eens extra benadrukken.
Dan heb je gereedschap nodig. Professioneel gereedschap om voor jezelf en je gezin, op de momenten dat JIJ daar zin in hebt, zo comfortabel en zo makkelijk mogelijk de heerlijkste chocoladecreaties te kunnen maken (of natuurlijk om steeds opnieuw met een bijzonder en wel héél persoonlijk cadeau voor de dag te komen).

Dan heb je kennis nodig. Net dat beetje informatie dat nodig is om de chocolade goed te kunnen verwerken. Zodat jouw zelfgemaakte bonbons je glanzend tegemoet lachen en de chocolade, zodra je je tanden erin zet, heerlijk knapperig blijkt te zijn.
Dan heb je recepten nodig. Een paar basisrecepten die, als je ze eenmaal een keer gemaakt hebt, uitnodigen om eens wat eigen ideetjes uit te proberen.
En krijg je echt de smaak te pakken? Dan zou het leuk zijn als je ook nog wat andere mogelijkheden aangedragen krijgt om je creatief mee uit te leven. Toch?

Pin It on Pinterest

Share This