Pure Tabletten

Ruby Tabletten

Melk Tabletten

Witte Tabletten

Catagorieën chocolades

Classic

 Classic chocolades zijn gemaakt van cacaomelanges die zo samengesteld zijn dat alles erbij smaakt. Noten, fruit, likeuren of verzin het maar. Smaakt bijna altijd.
Dit zijn de meest gebruikte soort chocolades in de meeste chocoladeateliers en daardoor ook bekend bij het grote publiek. Lekker veelzijdig en zoet.

Special

Special chocolades zijn gemaakt van vaststaande melanges, uit bijvoorbeeld 3 landen of bevatten smaak-toevoegingen zoals caramel of cappuccino.

Orgine

Origine- of Grand Cru-chocolades zijn chocolades die gemaakt zijn van cacao uit een afgebakend gebied, zoals een land of een bepaalde provincie van een land.
Dit zijn hele karaktervolle chocolades, zijn over het algemeen minder zoet en zijn door hun karakter niet zomaar overal mee te combineren. Ze zijn zeldzamer (soms zeer zeldzaam), vaak anders bewerkt en daardoor ook een stuk kostbaarder dan de classic chocolades.

Plantation

Plantation- of Domicilie-chocolades zijn zeer zeldzame chocolades die niet gemelangeerd zijn. Ze zijn gemaakt van de cacao van één plantage en van één oogstjaar. Dit is chocolade in zijn puurste vorm en beste kwaliteit, zeer intens van smaak en karakter en daarom ook kostbaar, maar een waar feest voor de echte chocoladeliefhebber.

Rare

Rare-chocolades zijn chocolades die gemaakt zijn van cacao uit een afgebakend gebied, zoals een land of een bepaalde provincie van een land.
Dit zijn hele karaktervolle chocolades die om uiteenlopende redenen zeldzaam zijn.

Limited Edition

Chocolades met een zeer gelimiteerde oplage. Dit zijn chocolades van absolute topklasse. Vaak van één plantage, één oogstjaar en van een uniek cacaoras.

Deze chocolades zijn er wanneer ze er zijn en op = op… 

Pin It on Pinterest

Share This