Ruby

Na donkere, melk en witte chocolade is Ruby de vierde en meest ongewone chocolade-ontdekking in 80 jaar. Dit geschenk van moeder natuur verrast en betovert met een compleet nieuwe kleur-en smaakbeleving, komende van de ruby bean – zonder enige kleurstof of fruitaroma’s toe te voegen. Verlies jezelf in zijn intense fruitigheid en verse, zure toetsen. 

 In 2005 werden unieke eigenschappen ontdekt, van nature aanwezig in cacaobonen, die exceptionele kleur- en smaaktonen in zich herbergen.

In samenwerking met de Jacobs Universiteit in Duitsland werd het geheim hierachter ontrafeld: de Ruby cacaoboon en haar unieke ‘precursors’.

Jaren van onderzoek volgden om de Ruby cacaoboon te kunnen identificeren en er een perfecte chocolade van te maken.

Chocoladeproducent: Callebaut

  • Cacaosmaak
  • Zoet
  • Zuur
  • Melkachtig
  • Fruitig
  • Romig
  • Cacao Percentage 47.3% 47.3%
  • Vetvrije Cacao 2.5% 2.5%
  • Cacaoboter 45% 45%
  • Melkvet 26.3% 26.3%

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This