PerCuja Marazik

PerCuja Marazik

PerCuja Marazik Perzik en Maracuja (beetje passievrucht-achtig) en een zijdezachte witte chocolade: als je het een beetje ‘plat’ zou willen omschrijven, is dit een soort toverballetje  De verschillende smaken in de vulling én de chocolade blijven elkaar...
Venezia

Venezia

Venezia Een zijdezachte, Franse witte chocolade met pistache op basis van een chocoladeganache. De drie verschillende vormpjes zijn Venetiaanse maskertjes. Liefhebbers van marsepein kunnen – naast de Liefhebber uiteraard – vaak ook de Venezia en de Weense...
Limoncello

Limoncello

Limoncello Dat heerlijke drankje dat in Italië bij de koffie na het eten veelvuldig geschonken wordt  Maar dan gehuld in witte chocolade… Waarom witte chocolade? Limoncello drink je koud en witte chocolade bootst het gevoel van kou na    Drank | Glutenvrij...
ZondagmorgenKus

ZondagmorgenKus

ZondagmorgenKus Amandelpraliné, een Franse koekjeskrokant én de knisper van een graancereal met een extra laagje chocolade daar omheen. Helemaal in het begin – vanaf 2008 – heette deze creatie Bouche. Dat is meer een vakterm voor “grote...
Champagnetruffel

Champagnetruffel

Champagnetruffel Een satijnzachte witte chocolade, door de Fransen gemaakt, omhult de rijkdom van een truffelvulling met Marc de Champagne. Het atelier is gul met de hoeveelheid Marc de Champagne in deze truffel waardoor je zelfs de bubbeltjes proeven kan. Het...

Pin It on Pinterest