door admin | mei 17, 2019
PerCuja Marazik Perzik en Maracuja (beetje passievrucht-achtig) en een zijdezachte witte chocolade: als je het een beetje ‘plat’ zou willen omschrijven, is dit een soort toverballetje De verschillende smaken in de vulling én de chocolade blijven elkaar...
door admin | mei 17, 2019
Venezia Een zijdezachte, Franse witte chocolade met pistache op basis van een chocoladeganache. De drie verschillende vormpjes zijn Venetiaanse maskertjes. Liefhebbers van marsepein kunnen – naast de Liefhebber uiteraard – vaak ook de Venezia en de Weense...
door admin | apr 28, 2019
ZondagmorgenKus Amandelpraliné, een Franse koekjeskrokant én de knisper van een graancereal met een extra laagje chocolade daar omheen. Helemaal in het begin – vanaf 2008 – heette deze creatie Bouche. Dat is meer een vakterm voor “grote...
door admin | apr 19, 2019
Champagnetruffel Een satijnzachte witte chocolade, door de Fransen gemaakt, omhult de rijkdom van een truffelvulling met Marc de Champagne. Het atelier is gul met de hoeveelheid Marc de Champagne in deze truffel waardoor je zelfs de bubbeltjes proeven kan. Het...