door admin | mei 17, 2019
Amareen Een bijzonder verfijnde combinatie en al vanaf dag één in ons assrtiment. Amandelspijs, een franse witte chocolade, een amarenenkersje en een volle, romige melkchocolade er omheen. Delicaat… Glutenvrij | Melk | Noten Vorige pagina Al onze...
door admin | mei 17, 2019
Venezia Een zijdezachte, Franse witte chocolade met pistache op basis van een chocoladeganache. De drie verschillende vormpjes zijn Venetiaanse maskertjes. Liefhebbers van marsepein kunnen – naast de Liefhebber uiteraard – vaak ook de Venezia en de Weense...
door admin | apr 28, 2019
Amaretto Een donkere chocoladeganache met amandellikeur, gehuld in donkere chocolade. Eén van de favorieten binnen ons team en terug op de toonbank op verzoek van onze clientèle. Drank | Glutenvrij | Noten | Puur Vorige pagina Al onze producten kunnen sporen...
door admin | apr 28, 2019
ZondagmorgenKus Amandelpraliné, een Franse koekjeskrokant én de knisper van een graancereal met een extra laagje chocolade daar omheen. Helemaal in het begin – vanaf 2008 – heette deze creatie Bouche. Dat is meer een vakterm voor “grote...
door admin | apr 28, 2019
Bende van Vijf Caramel, zout, krokante stukjes nougatine, melkchocolade en een decoratieve streep in pure chocolade = De Bende van Vijf Enneh… niet ineens zo’n grote korrel zeezout tussen je tanden, maar een zing van zout – goed verdeeld over de...