door admin | mei 28, 2019
Kastanjer Kleinere bonbons / pralines ‘moet’ je heel in je mond doen, één keertje doorbijten en dan lekker weg laten smelten. Zo ook de Kastanjer: kastanjepuree, kaneel en een klein drupje rum om de smaak aan te zetten. En dan omhuld met de Arriba: een...
door admin | mei 25, 2019
Duindoorn Het oranje besje dat in de duinen groeit en qua smaak tussen sinaasappel en rozebottel inhangt: duindoorn. Gehuld in Arriba melkchocolade waardoor het vleugje cayennepeper (pepers blus je met zoet) even over je tong vliegt en ook weer verdwijnt. Vorige...
door admin | mei 17, 2019
Mascarade Chocolade hoeft niet altijd zoet te zijn. Dat bewijst de Mascarade: massala – dat is een kerrie-achtige – met een klein beetje geschept zeezout en komijn in een melkchocolade uit Java. Deze melkchocolade kan door een grilltoon, ontleent aan de...
door admin | mei 17, 2019
OMG Vernoemd naar de uitroep van iemand die deze creatie voor het eerst proefde Lichtgezouten caramel, verrassend gecombineerd met laurier. De chocolade die deze uitzonderlijke delicatesse omhuld is de Arriba: een melkchocolade uit het noord-westen van Ecuador met...
door admin | mei 17, 2019
Amareen Een bijzonder verfijnde combinatie en al vanaf dag één in ons assrtiment. Amandelspijs, een franse witte chocolade, een amarenenkersje en een volle, romige melkchocolade er omheen. Delicaat… Glutenvrij | Melk | Noten Vorige pagina Al onze...