Tartufo

Tartufo

Tartufo Tijdens een vakantie in Sicilië maakten we opnieuw kennis met de smaak van zwarte truffel… en genoten daar zo intens van dat de gedachte opkwam om die te combineren met een wat zoetere, donkere chocolade. Wij adviseren deze praline heel in de mond te...
Verrassende Vlier

Verrassende Vlier

Verrassende Vlier Vlierbes heeft iets bitters in zich. Gecombineerd met een bijzonder aangename chocolade uit Peru – Alto el Sol – wordt het een verrassing op je tong. Deze bonbon / praline combineert ook nog eens goed met rode wijn.   Glutenvrij |...
Kastanjer

Kastanjer

Kastanjer Kleinere bonbons / pralines ‘moet’ je heel in je mond doen, één keertje doorbijten en dan lekker weg laten smelten. Zo ook de Kastanjer: kastanjepuree, kaneel en een klein drupje rum om de smaak aan te zetten. En dan omhuld met de Arriba: een...
Provence

Provence

Provence Honing & tijm, gehuld in een donkere chocolade uit Santo Domingo (70% cacao). Klein, maar fijn. Hoog op smaak. Dit maatje bonbon / praline ‘moet’ je heel in je mond doen, één keertje doorbijten en dan lekker weg laten smelten…  Van de...
Ginger

Ginger

Ginger De combinatie gember met chocolade kom je nog maar weinig tegen. Terwijl het zo’n goeie is! Wij gebruiken een 80% chocolade van 3 oogsten uit Afrika: Tanzania, Ghana en São Thomé. De gember en deze intens donkere chocolade brengen elkaar fantastisch in...

Pin It on Pinterest