Kastanjer

Kastanjer

Kastanjer Kleinere bonbons / pralines ‘moet’ je heel in je mond doen, één keertje doorbijten en dan lekker weg laten smelten. Zo ook de Kastanjer: kastanjepuree, kaneel en een klein drupje rum om de smaak aan te zetten. En dan omhuld met de Arriba: een...
Bubbels

Bubbels

Bubbels Een feestelijk momentje in je mond: prosecco in Ruby roze chocolade in zo’n mooi klein bolletje… Zo’n klein bonbonnetje / praline moet je heel in je mond stoppen, één keer doorbijten en dan lekker weg laten smelten… Proost!   Drank...
Limoncello

Limoncello

Limoncello Dat heerlijke drankje dat in Italië bij de koffie na het eten veelvuldig geschonken wordt  Maar dan gehuld in witte chocolade… Waarom witte chocolade? Limoncello drink je koud en witte chocolade bootst het gevoel van kou na    Drank | Glutenvrij...
Bourgondiër

Bourgondiër

Bourgondiër Donkere chocoladeganache met een fruitige rode wijn, gehuld in pure chocolade. In Nederland is de combinatie wijn/chocolade nog lang niet ingeburgerd, terwijl men het in bijvoorbeeld Duitsland en Zuid-Afrika de normaalste zaak van de wereld vindt. Onze...
Amaretto

Amaretto

Amaretto Een donkere chocoladeganache met amandellikeur, gehuld in donkere chocolade. Eén van de favorieten binnen ons team en terug op de toonbank op verzoek van onze clientèle.   Drank | Glutenvrij | Noten | Puur Vorige pagina Al onze producten kunnen sporen...

Pin It on Pinterest