Dordtenaartje

Iedere chef in de betere restaurants probeert in zijn hoofdgerecht zoet, zout, zuur en bitter op één bord te krijgen.

Waardoor ònze chef dacht: “Dat moet ook in één bonbon kunnen…”

Maar chef Jan denkt ook aan wat hij ‘mondgevoel’ noemt, dus voegde hij hard en zacht ook nog even toe.

Zoet, zout, zuur en bitter ervaar je op verschillende plekken èn op verschillende momenten op je tong. Wie het Dordtenaartje dan ook eet zoals hij bedoelt is, wordt op een ware smaakexplosie getrakteerd!

De eetinstructie: heel in je mond doen, één of twee keer doorbijten en dan even stoppen met kauwen. Even een pauze inlassen.

Je krijgt vanzelf de behoefte om door te kauwen en dat is dan ook prima. Op deze manier krijg je alle smaken van het Dordtenaartje mee.

Toen wij het Dordtenaartje introduceerden, hadden wij de verwachting dat 10% van onze cliëntèle dit zou kunnen waarderen en 90% dus helemaal niet. Het bleek precies andersom te zijn… smile

Natuurlijk hebben we ook een Rotterdammertje. Daarvoor geldt diezelfde eetinstructie.

Puur

Al onze producten kunnen sporen van allergenen bevatten.

Pin It on Pinterest

Share This