Plantation Madirofolo

In het noorden van Madagaskar in de vallei van Sambirano ligt de plantage “Madirofolo”, omgeven door tamarindeplantages. Deze bezorgen deze chocolade tezamen met een lang traditioneel fermentatieproces een unieke en karaktervolle zuurtoon.

65% cacao. Een zeldzame biologische Plantation/Domicilie-chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Krachtig, fruitig, lichtzuur en karaktervol.

Cacaoboon: Trinitario

Coördinaten Madirofolo plantage: 13° 39’ 07» S, 48° 28’ 06» E

Chocoladeproducent: Cacao Barry

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Bitter
  • Kruidig
  • Zuur
  • Houtachtig
  • Fruitig
  • Bloemig
  • Cacao Percentage 65% 65%
  • Vetvrije Cacao 26% 26%
  • Cacaoboter 37% 37%
  • Melkvet 0% 0%
  • Vetvrije melk 0% 0%

Certificaten:
Kosher Dairy, Biologisch

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This