Guayaquil

Deze uitgebalanceerde, donkere couverture chocolade met geroosterde toetsen heeft een krachtige cacaosmaak, delicaat versterkt door een zweem van rood fruit en een ongelooflijk lange nasmaak.

Een nieuwe generatie chocolade met een pure en intense cacaosmaak, dankzij de nieuwe en unieke methode van fermentatie: de Q-fermentatie.

Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie over Q-fermentatie.

Cacaoboon: Forestero

Chocoladeproducent: Cacao Barry

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Bitter
  • Kruidig
  • Zuur
  • Houtachtig
  • Fruitig
  • Bloemig
  • Cacao Percentage 64% 64%
  • Vetvrije Cacao 23% 23%
  • Cacaoboter 41% 41%
  • Melkvet 0% 0%
  • Vetvrije melk 0% 0%

Certificaten:
Kosher Dairy

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This