Grenade

Grenada, een Caraïbisch eiland voor de kust van Venezuela, is de ideale bakermat voor kostbare gewassen zoals cacao.
Een Orgine-chocolade met een verfijnd karakter, licht bitter en vol kruiden- en bloemenaroma’s. Een felbegeerde cacaosoort, bedreigd door de orkaanactiviteit rond het eiland, die gelukkig tot nu toe de belangrijkste plantages spaarde. Mooie combinatie met Oolong-thee, tijm, rum, framboos en in een kruidige chocolademelk met kaneel, steranijs en gember.

Cacaoboon: Trinitario

Chocoladeproducent: Callebaut

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Bitter
  • Kruidig
  • Zuur
  • Houtachtig
  • Fruitig
  • Bloemig
  • Cacao Percentage 60% 60%
  • Vetvrije Cacao 26% 26%
  • Cacaoboter 34% 34%
  • Melkvet 0% 0%
  • Vetvrije melk 0% 0%

Certificaten:
Kosher Dairy

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This