Ghana

Ghana verbouwt in een brede vruchtbare gordel van het zuidoosten tot het zuidwesten één van de mooiste en meest stabiele cacaosoorten van West-Afrika.
Een frans bewerkte melkchocolade uit Ghana met de extreem hoge Supreme kwaliteit.

Een zich sterk onderscheidende melkchocolade met een superieure textuur. Mild zoet, fruitig, heel kruidig met een sterk uitgesproken cacaosmaak die een lange smaak in de mond nalaat.

Cacaoboon: Forastero

Chocoladeproducent: Cacao Barry

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Zoet
  • Kruidig
  • Vanille
  • Caramel
  • Fruitig
  • Romig
  • Cacao Percentage 40% 40%
  • Vetvrije Cacao 7% 7%
  • Cacaoboter 30% 30%
  • Melkvet 6% 6%
  • Vetvrije melk 15% 15%

Certificaten:
Kossher Dairy

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This