Gereedschap

Alleen verkrijgbaar in locatie Dordrecht

Bonbonvorm CW1290 23,50

Macrolon Bonbonvorm
3 x 8 stuks, 11 gr.

Bonbonvorm CW1045 23,50

Macrolon Bonbonvorm
3 x 8 stuks, 13 gr.

Bonbonvorm CW1024 23,50

Macrolon Bonbonvorm
3 x 8 stuks, 13 gr.

Bonbonvorm CW1026 23,50

Macrolon Bonbonvorm
3 x 8 stuks, 12 gr.

Bonbonvorm CW1539 23,50

Macrolon Bonbonvorm

7 lichtverschillende dompelvormen in 1 mal
3 x 7, 14.7 gr.

In één keer 21, wat grotere, bonbons maken met 7 verschillende vormen.
Hierdoor lijkt het net alsof je de bonbons niet gemouleerd, maar ge-enrobeerd hebt.
Doordat de bonbon iets groter is (14,7 gram per stuk), zou je er een nootje, vervolgens bijvoorbeeld je favoriete vulling en dán nog een laagje caramelvulling in kunnen doen, voordat je de bonbon sluit.

Bonbonvorm gebruikt 10,00

Macrolon Bonbonvorm gebruikt

In locatie Dordrecht hebben we tientallen gebruikte vormen tegen gereduceerde prijs.

 

Digitale Thermometer 23,95

Een digitale thermometer om chocolade perfect op temperatuur te brengen.
Iedere chocolade heeft haar eigen perfecte verwerkingstemperatuur.
Het viel niet mee, maar we hebben ‘m gevonden: een digitale kookthermometer die temperaturen van -50 tot +200 graden kan meten, waarmee het tempereren van chocolade (zie Basiscursus Zelf Bonbons Maken) een stuk eenvoudiger wordt.
RVS voeler en spatwaterdicht.

Metalen Schaper 12,95

Metalen schraper van 15 cm met kunststof handvat

Glaceermes 15,95

Glaccermes van 18 cm met kunststof handvat

Dompelvorkje 3-tand 11,75

Dompelvorkje 3-tand

Voor het dompelen van bonbons of…
wat je maar door de chocolade wilt halen.
Door de smalle, lange tanden makkelijker in het gebruik dan een vork uit de bestekla.

Spuitmond 6-tand 14mm 4,65

Spuitmond 6-tand 14mm RVS

Spuitmond glad 13mm 4,65

Spuitmond glad 13mm RVS

Pin It on Pinterest

Share This