Verrassende Vlier

Verrassende Vlier

Peruaanse chocolade van één cacaoras en één plantage, gecombineerd met verrassende vlierbes.

Kastanjer

Kastanjer

Kastanjepuree, wat kaneel en een drupje rum, gehuld in een fantastische chocolade uit het noordwesten van Equador.

Provence

Provence

Honing en tijm, gevat in Saint Domingue: een exotische, donkere chocolade met een uitgesproken cacaosmaak.

Ginger

Ginger

Gember gehuld in de bitterheid van cacao uit Tanzania, Sao Thomé en Ghana voor de perfecte balans

VIP

VIP

Gerookte, donkere ganache met gebakken uitjes gehuld in Ruby roze chocolade

Guanille

Guanille

Een prachtige, verfijnde chocolade uit de provincie Guayaquil in Ecuador met een van vanillestokken uit Madagascar huisgekookte vulling

Duindoorn

Duindoorn

Chocolade uit het Noord-Westen van Ecuador, gevuld met duindoorn, aangezet met een klein beetje zeezout en een vleugje cayennepeper over de tong

CanCan

CanCan

Pecan-caramel, gehuld in chocolade uit hoofdzakelijk Ivoorkust

Rugoso

Rugoso

Truffel van een wel héél exclusieve chocolade…Rugoso

Reizende Zon

Reizende Zon

Italiaanse zongedroogde tomaat, Japanse Wasabi en chocolade uit 3 Afrikaanse landen: deze praline reist

Passie

Passie

Passievrucht, gehuld in Ruby roze chocolade

Ali Baba

Ali Baba

Koriander, sesam, hete rode chilipeper en chocolade uit Grenada en Ghana voeren ons terug naar de oorsprong van chocolade.

Zonnestraal

Zonnestraal

Mango & Saffraan laten de zomer spreken. De donkere chocolade uit Sao Thomé, Tanzania en Ghana completeert.

Ster

Ster

Prachtige anijsvulling van pure en melk-chocolade, gehuld in Ruby roze chocolade.

Basil Olive

Basil Olive

Chocolade van één plantage en één oogstjaar uit Madagaskar in een spannende dans met basilicum en olijfolie.

PerCuja Marazik

PerCuja Marazik

Perzik…Maracuja…Maracuja…Perzik…Keer op keer en in een mooi samenspel met Blanc Satin.

Mascarade

Mascarade

Massala & Komijn, gehuld in een melkchocolade uit Java welke zich uitstekend leent voor een hartige combinatie.

OMG

OMG

Lichtgezouten caramel met laurier, omhuld met chocolade uit Ecuador

Figaro

Figaro

De rijkdom van vijg, gehuld in een lichtzoete maar stevige donkere chocolade, voornamelijk uit Ivoorkust. Lactose vrij.

Klapper

Klapper

Kokos gehuld in Ruby roze chocolade.

Bubbels

Bubbels

Ruby roze chocolade gecombineerd met Prosecco….yummmm….

Amareen

Amareen

Amandelspijs, weelderige witte chocolade en een mooie Amarene spelen het spel met Alunga melkchocolade.

Rotterdammertje

Rotterdammertje

Zoet, zout, zuur, bitter, hard & zacht mét pit in één praline.
De eetinstructie voor deze bonbon / praline vind je in de uitgebreide omschrijving (klik op afbeelding).

Koka

Koka

Koffie & Kardamom, gehuld in een van zichzelf kruidige melkchocolade uit Ghana.

Orange

Orange

Tongstrelende combinatie van sinaasappel en kardemom, gehuld in een donkere, lichtzoete chocolade uit Afrika

Dordtenaartje

Dordtenaartje

Zoet, zout, zuur, bitter, hard & zacht in één praline: het Dordtenaartje heeft alles in zich.
De eetinstructie voor deze bonbon / praline vind je in de uitgebreide omschrijving (klik op afbeelding).

Lavender Blue

Lavender Blue

Op basis van een caramel, afgeblust met in room getrokken lavendel en verrijkt met chocolade uit Venezuela

Venezia

Venezia

Satijnzachte witte chocolade omhult de volle, uitgesproken heerlijkheid van Pistachio

Granaat

Granaat

Ruby Chocolade met donkere ganache uit Ivoorkust en granaatappel.

Limoncello

Limoncello

Verfrissende citroenlikeur met de bitterheid van citroenschil en het zoete van een mooi dun laagje witte chocolade.

Bourgondiër

Bourgondiër

Een fruitige rode wijn, gecombineerd met een donkere chocoladeganache.

Amaretto

Amaretto

Op basis van een donkere ganache. Gehuld in donkere chocolade.

ZondagmorgenKus

ZondagmorgenKus

Praliné met maar liefst twee verschillende krokantjes voor een knisperende (zon)dag.

Bende van Vijf

Bende van Vijf

Lichtgezouten caramel met krokante nougat.

Mexico Caramel

Mexico Caramel

Een combinatie van fluweelzachte caramel en pure chocolade uit Mexico.

Champagnetruffel

Champagnetruffel

Truffel met Marc de Champagne, gehuld in Blanc Satin en knisperend amandelschaafsel

Honingtruffel

Honingtruffel

Zomerse honingmousse, gehuld in melkchocolade met knisperende chocoladevermicelli

Lieveling

Lieveling

Luchtige honingmousse gehuld in Melkchocolade

Latte Macchiato

Latte Macchiato

Koffie/toffee, gehuld in witte chocolade….omdat dat het lekkerst is.

Irish Cream

Irish Cream

De stevige smaak van Whisky combineert uitstekend met een donkere chocoladeganache.

Poire

Poire

Kent u het heerlijke dessert Poire Belle Hélene?…Bereid met perenpuree en Blanc Satin.

Zeste Cognac

Zeste Cognac

Verse sinaasappelzest vult de mooie cognac prachtig aan, evenals de donkere chocolade.

Grootmoeder

Grootmoeder

Appel, kaneel en donkere chocolade ganache. Gehuld in melk- of donkere chocolade.

Inaya Truffel

Inaya Truffel

Intens donkere chocolade in de vulling, licht zoete chocolade eromheen en het knispertje van de flakes

Roomtruffel

Roomtruffel

Naar traditioneel Vlaams recept

Zomerkoninkje

Zomerkoninkje

Frisse, zomerse aardbeitjes. Gehuld in witte of donkere chocolade

Zoete Verleiding

Zoete Verleiding

Rijke caramelganache gehuld in melkchocolade

Choculaas

Choculaas

Chocolade met speculaas, een heerlijke combinatie!

Stoere Jongens

Stoere Jongens

Amandelpraliné, een Frans koekjeskrokant voor een knisper en héél veel chocolade…

Koffiebommetje

Stukjes koffieboon maken deze verrassende chocolade/koffie-ervaring compleet

Wereld van Chocolade

Wereld van Chocolade

Donkere chocoladeganache, gehuld in Classic pure chocolade

Op de Taart

Op de Taart

Romige, zoet en toch fris: luchtige kersenganache in witte en pure chocolade

Liefhebber

Liefhebber

Marsepein, gehuld in pure chocolade

Crunchy Caramel

Crunchy Caramel

Caramel met een ‘bite’ door een knapperige graancereal.

Amandelpraliné

Amandelpraliné

De heerlijke zachte smaak van amandelen geven deze praline net dat beetje extra…
Gehuld in witte en melkchocolade.

Weense Wals

Weense Wals

Zachte, gecarameliseerde amandel, gehuld in melkchocolade

Tokkelkaatje

Tokkelkaatje

Terug naar waarom we ook alweer slagroom bij advocaat eten 😉

Hippe Meiden

Hippe Meiden

Een bijna fudge-achtige caramel met nougatine voor een knisper.

Venus

Venus

Amandelpraliné….Franse koekjeskrokant en vloeibare caramel bovenin!

Pin It on Pinterest

Share This