Classic Wit

Een iconische witte chocolade die altijd past. 
Dit chocoladerecept is nog één van de originele recepten van Callebaut die een favoriet geworden is van heel wat witte-chocoladeliefhebbers. Deze chocolade is zo Belgisch als maar kan, want het bestaat voornamelijk uit melk van koeien die op Belgische weides grazen en suiker uit plaatselijk geteelde suikerbieten.
Het heeft een verrukkelijke smaak met uitgesproken melkachtige, romige, karamelachtige en vanilletoetsen die perfect in evenwicht zijn. Classic Wit kan gecombineerd worden met heel wat ingrediënten en aroma’s: van zuur tot bitter, van specerijen tot kruiden en van fruit tot bier. 

Voornamelijk West-Afrikaanse cacaobonen, grotendeels van het ras Forastero.

Chocoladeproducent: Callebaut

  • Caramel
  • Zoet
  • Vanille
  • melk
  • Room
  • Cacao Percentage 29.5% 29.5%
  • Vetvrije Cacao 0% 0%
  • Cacaoboter 29.5% 29.5%
  • Melkvet 6.3% 6.3%
  • Vetvrije melk 16.7% 16.7%

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This