Basiscursus Thuis Bonbons Maken

Workshop in een doos

Allen verkrijgbaar in locatie Dordrecht

Basis Cursus Goed 72,50

Voor wie chocolade wil leren kennen, wil ontdekken hoe chocolade reageert, gevoel wil krijgen met chocolade of voor wie er simpelweg niet meer geld aan wil besteden dan strikt noodzakelijk. Houd er rekening mee dat je voor dit pakket echt een magnetron nodig hebt.
De inhoud van het pakket is exact wat hieronder staat; niet meer en niet minder. Nou ja… op de verrassinkjes na dan.

Bevat:

Het unieke ‘nJoy Chocolate cursusboekje Thuis Bonbons Maken
2 x 500 gram ‘Classic’ chocolade naar keuze
1 x 250 gram vulling amandelpraliné
1 x 250 gram vulling caramel
1 professionele bonbon/praline mal
1 kunststof schraper
2 wegwerp spuitzakken

De kunststof schraper zorgt ervoor dat je zelfs het laatste restje chocolade kunt benutten en kan dankzij de ideale breedte gebruikt worden om de mal af te strijken.

Bonbon/praline mal : 3 x 8 = 24 stuks per mal

 

Basis Cursus Beter 105,95

Voor wie het zichzelf een beetje makkelijker wil maken. Dit pakket is namelijk uitgebreid met een heuse, digitale kookthermometer (t.w.v. € 23,95). Zoals het woord al doet vermoeden, hangt het goed ‘tempereren’ van chocolade nauw samen met temperaturen, maar maak je geen zorgen: we leggen het je in het cursusboekje uit. Daarnaast tref je in dit pakket Mycryo® aan: speciaal ontwikkeld om het tempereren van chocolade nóg makkelijker te maken.
Omdat het afstrijken van de bonbonmal daarmee een stuk makkelijker wordt doordat je meer kracht kunt gebruiken (je hoeft geen krachtpatser te zijn om zelf bonbons te kunnen maken), tref je ook nog een metalen (RVS) schraper aan t.w.v. € 12,75.

Bevat:

Het unieke ‘nJoy Chocolate cursusboekje Thuis Bonbons Maken
2 x 500 gram ‘Classic’ chocolade naar keuze
1 x 250 gram vulling amandelpraliné
1 x 250 gram vulling caramel
10 gram mycryo
1 professionele bonbon / praline mal
1 kunststof schraper
1 metalen schraper
1 chocoladethermometer
2 wegwerp spuitzakken

De kunststof schraper in dit pakket is bedoeld om ook de laaste restjes chocolade te kunnen benutten.
De breedte van de metalen schraper ( 15cm) zorgt ervoor dat je de mal in één keer goed kunt afstrijken en zijn stevigheid dat je dit ook met meer kracht kunt doen.
De digitale thermometer is een heuse kookthermometer en meet temperaturen van -50 tot +200 graden.
Met RVS voeler en spatwaterdicht.
Mycryo maakt het perfect tempereren van kleine hoeveelheden chocolade bijzonder eenvoudig.

Bonbon / praline mal : 3 x 8 = 24 stuks per mal

Basis Cursus Best 126,95

Dit is het meest complete pakket. Hierin tref je alles aan dat we tot nu toe genoemd hebben plus:
– een extra, professionele bonbonmal (uiteraard 2 verschillende vormen) en
Om een bonbonmal goed te kunnen mouleren, heb je tenminste 4 ons chocolade nodig. Omdat er in dit pakket een tweede bonbonmal zit, kun je met een pond chocolade gelijk twee mallen achter elkaar mouleren. Snel, makkelijk en efficiënt.

Bevat:

Het unieke ‘nJoy Chocolate cursusboekje Thuis Bonbons Maken
2 x 500 gram ‘Classic’ chocolade naar keuze
1 x 250 gram vulling amandelpraliné
1 x 250 gram vulling caramel
10 gram mycryo
2x professionele bonbon / praline mal
1 kunststof schraper
1 metalen schraper
1 chocoladethermometer
2 wegwerp spuitzakken

De kunststof schraper in dit pakket is bedoeld om ook de laaste restjes chocolade te kunnen benutten.
De breedte van de metalen schraper ( 15cm) zorgt ervoor dat je de mal in één keer goed kunt afstrijken en zijn stevigheid dat je dit ook met meer kracht kunt doen.
De digitale thermometer is een heuse kookthermometer en meet temperaturen van -50 tot +200 graden.
Met RVS voeler en spatwaterdicht.
Mycryo mmakt het perfect tempereren van kleine hoeveelheden chocolade bijzonder eenvoudig.

De tweede bonbonmal zorgt ervoor dat je met een pond chocolade direct twee bonbonmallen kunt vullen.

Bonbon / praline mal : 3 x 8 = 24 stuks per mal

Pin It on Pinterest

Share This