Arriba

Orgine Arriba is gemaakt met Nacional cacao uit de stroomopwaarts gelegen regio Guayas.
Het verhaal van Arriba dateert uit de 19de eeuw: op een dag ontdekte een Zwitserse chocolademaker die op de Guayasrivier aan het varen was een unieke cacaosoort. Die cacao – een Nacional-variant met unieke aroma’s – werd al snel Arriba genoemd, als verwijzing naar de stroomopwaarts gelegen regio waar hij groeide.
Vandaag is de Nacional-variant, die in de regio van Arriba groeit, nog steeds een veelgevraagd cacaoras dat zorgt voor een uitzonderlijk intense cacaosmaak met complexe aroma’s.
De romige Arriba melkchocolade onthult een intense kern van geroosterde cacao met heel wat zoete, karamelachtige toetsen en subtiele fruitige smaken.

Cacaoboon: Arriba Nacional

Chocoladeproducent: Cacao Barry

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Caramel
  • Zoet
  • Vanille
  • Romig
  • Fruitig
  • Cacao Percentage 39% 39%
  • Vetvrije Cacao 6.6% 6.6%
  • Cacaoboter 33.9% 33.9%
  • Melkvet 5.2% 5.2%
  • Vetvrije melk 20.3% 20.3%

Certificaten:
Kosher Dairy

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This