Plantation Alto El Sol

In het hart van het Peruviaans natuurpark Rio Abiseo wordt de plantage van Alto El Sol beschermd door een weelderige omgeving waar de cacaobomen al hun rijkdom aan ontlenen. De dominante zuurheid en de rode vruchten in combinatie met een toets van donkere olijven geven deze donkere couverture chocolade een smaak die lang aanhoudt.

De plantage wordt gerund door de familie Saavedra del Castillo met behulp van 6 andere cacaoboeren.
65% cacao. Een zeldzame biologische Plantation/Domicilie-chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Krachtig, heel fruitig en karaktervol.

Cacaoboon: Criollo Amazonia (Trinitario)

Coördinaten Alto El Sol plantage: 7° 10’ 48.86″ S, 76° 43’ 35.28″ W

Chocoladeproducent: Cacao Barry

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Bitter
  • Kruidig
  • Zuur
  • Houtachtig
  • Fruitig
  • Bloemig
  • Cacao Percentage 65% 65%
  • Vetvrije Cacao 27% 27%
  • Cacaoboter 37% 37%
  • Melkvet 0% 0%
  • Vetvrije melk 0% 0%

Certificaten:
Kosher Dairy, Biologisch

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This