Even voorstellen…Team ‘nJoy Chocolate

Amy

Amy

Dit is Amy.
Amy begon bij ons als bijbaantje tijdens haar opleiding tot banketbakker. Maar wat zij eigenlijk wilde… was met chocolade werken!
Toen zij met school een dagje naar de chocoladeacademie was geweest, kregen wij een telefoontje van Ton Jongejan – chef van diezelfde chocoladeacademie: “Dat zou er wel eens eentje kunnen zijn die heel geschikt is voor het fijne werk.”
Startend in 2015 heeft Amy inmiddels alle handelingen die zich in ons atelier voordoen zelfstandig gedaan en dat doet zij met vakmanschap, aandacht, liefde en plezier.
De favoriete bonbon van Amy is de Zonnestraal: “Omdat ik heel vrolijk word van de combinatie donkere chocolade, mango èn saffraan. Je proeft de zomer 🌞”
Amy is voornamelijk bezig in het atelier in onze vestiging in Dordrecht, maar je kúnt haar ook tegenkomen aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Jan & Corinne

Jan & Corinne

De “J” en de “C” van &JC. Jan en Corinne, en samen zijn ze meer. We kunnen een heel boek over ze schrijven, maar proberen het bij een A5tje te houden. 😄 Ze zijn ‘nJoy Chocolate 10(!) jaar geleden in Dordrecht gestart en hebben het inmiddels voor elkaar om al sinds 2017 de deuren van hun tweede vestiging in Rotterdam geopend te hebben.

Van Jan en Corinne kun je heel veel leren, want niet alleen de zaak is gegroeid maar mede dankzij hen zijn ook de werknemers gegroeid. Op het gebied van chocolade natuurlijk, maar ook op persoonlijk gebied en daar zijn wij (Rebecca, Céline, Lianne en Amy) heel dankbaar voor. ❤

De favoriete bonbon van Jan is de Basil Olive… de favoriete bonbon van Corinne is de Kastanjer…

Rebecca

Rebecca

Rebecca begon bij ons als 15-jarige en dan mag je van de wetgever nog niet zoveel… Toch was zij ook in dat eerste jaar al een belangrijk onderdeel van ons team. En toen ze eenmaal 16 werd… was Rebecca zó blij dat ze ineens van alles mocht! Wij ook 😃
Haar favoriete bonbon is de KoKa: “Chocolade en koffie is natuurlijk een geweldige combinatie op zich, maar de kardemom maakt het helemaal af en zorgt voor een heerlijke finish”.
Rebecca is leergierig en heeft belangstelling voor dingen waar wij het bestaan niet eens van wisten (de moderne Koreaanse muziekwereld bijvoorbeeld 😂) en is op veel vlakken een waardevol onderdeel van team ‘nJoy Chocolate.
Je komt Rebecca tegen in onze vestiging in Dordrecht en vàst ook in Rotterdam 😉

Pin It on Pinterest

Share This