São Thomé

 

Special São Thomé is gemaakt met variëteiten van de Amelonado cacaoboon die groeit op het eiland Sao Thomé.
In 1822 waren São Tomé en Príncipe de eerste Afrikaanse eilanden die cacao importeerden vanuit Brazilië. Daarom werden ze omgedoopt tot ‘de chocolade-eilanden’. Vandaag staan er nog steeds rechtstreekse afstammelingen van de originele Forasteroplanten uit Zuid-Amerika op het eiland die bonen van bijzonder goede kwaliteit opleveren.
De São Thomé chocolade heeft een erg intense en complexe smaak, rijk aan geroosterde cacao en met heel wat verfrissende fruitige toetsen: abrikoos, rode vruchten, citrus en zelfs een vleugje thee.

Cacaoboon: Amelonado

Chocoladeproducent: Callebaut

 

  • Cacaosmaak
  • Geroosterd
  • Bitter
  • Zoet
  • Zuur
  • Vanille
  • Fruitig
  • Houtachtig
  • Cacao Percentage 70% 70%
  • Vetvrije Cacao 32.6% 32.6%
  • Cacaoboter 39.4% 39.4%
  • Melkvet 0% 0%
  • Vetvrije melk 0% 0%

Certificaten:
Kosher Dairy

Kan sporen van allergenen bevatten

Pin It on Pinterest

Share This